Készpénz megszüntetése

A készpénzzel történő fizetés elhagyása a rendezvényeken és eseményeken nem csak felgyorsítja a tranzakciókat és ezáltal növeli a bevételeket, hanem nagymértékben növeli a biztonságos működést. A készpénzmentes működés megszűnteti a készpénz kezelésével járó költségeket, és átláthatóvá teszi az értékesítési lánc minden egyes elemét.

korabra2
korabra1

Partneri viszony
már a kezdetektől

Partnereink számára a bankkártya elfogadástól a teljes készpénzmentes működésig kínálunk megoldásokat a rendezvényt megelőző igényfelméréstől, a teljes készpénzlogisztikán át, a valós idejű riportokig.

Egyedi terminálok

A HelloPay által biztosított terminálok egyedi kialakításuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak a vendéglátó ipari működésre (ütés, por és vízállóak) és 2 az 1-ben megoldást kínálnak a szervezőknek vagy Horeca tulajdonosoknak.

1. Médiafelület programok, események kommunikálására

2. Hozzáférést biztosítanak egyedi borravaló rendszerünkhöz, amely a kiszolgáló személyzettel való közvetlen kommunikáció nélkül is lehetővé teszi a kívánt mértékű borravaló egyszerű meghatározását, és az adott összegnek a számlához történő hozzáadását.

3. Direkt borravaló: a magyar adótörvényeknek és egyedi fejlesztésünknek köszönhetően adó és járulékmentesen tudjuk eljuttatni a bankkártyás borravalót a felszolgálónak olyan módon, hogy azt nem kell beütni a pénztárgépbe - így árbevételt és ÁFA alapot sem képez.

A HelloPay terminálok a HelloPay kártyákon kívül alkalmasak a Mastercard és Maestro egy érintéses kártyái, valamint Visa payWave kártyák, illetve minden OTP által elfogadott bank és hitelkártya elfogadására.

terminal

Extra bevétel

terminal

Gyors, biztonságos, egyszerű

A HelloPay kártya vagy karszalag nem csak gyorsabb és biztonságosabb fizetést tesz lehetővé, hanem a mobilhálózatok által gyengén lefedett területeken is alternatívát kínál az offline működésre (a kártyák az egyenleget offline módon tárolják). A látogatók számára a készpénzmentes működés gyors és kényelmes megoldást biztosít. Mindezen előnyökön túl az ügyfelek regisztrálhatják kártyájukat, így a kártya elvesztésekor egyenlegük átvezethető egy másik kártyára. A Mifare Plus X chip technológiának köszönhetően az egyik legbiztonságosabb kártyamegoldást kínáljuk a piacon. 

A Hellopay kártya és a backend rendszerünk különböző, egyéni igényekre szabható kedvezmény és lojalitás programok kezelésére is alkalmas A kuponok beváltása történhet a HelloPay terminálokon, illetve mobiltelefonon is, egy applikáció segítségével. A fogyasztók a weboldalunkon vagy mobil applikáció segítségével követhetik nyomon milyen kuponok állnak a rendelkezésükre.

userjourney

Teljeskörű megoldás

Integrált POS - pincérrendszer megoldásunk tovább növeli a tranzakciók gyorsaságát. Horeca egységekben FruitSys integrációnk biztosítja a gyorsabb működést, míg fesztiválkörnyezetben saját fejlesztésű, android alapú duplakijelzős pincérrendszerünk jelenthet akár 10%-os bevétel növekedést. A termékkínálat akár terminálonként módosítható, a felület az igényekre szabható és a zárás funkciónak köszönhetően napi pontos információk állnak rendelkezésre az adott napi készletfogyásról.

terminal
terminal

Admin felületünk segítségével partnereink naprakész, pontos információkat kaphatnak a tranzakciókról akár terminálra, pultra vagy üzleti egységre lebontva. Ezen adatok segítségével elemezhetőek a kosárérték és tranzakciószám adatok, a borravaló mértéke pultonként, a vásárlói utak, preferált helyszínek, heatmapek.  Integrált pincérrendszer esetén (Fruitsys/saját megoldás) a fogyasztói szokásokra vonatkozó adatok is rendelkezésre állnak.

Töltsd le a mobilodra!


HELLOPAY IOS ÉS ANDROID APP

Az applikáció segítségével programokról, beváltóhelyekről tájékozódhatsz és egyszerűen feltöltheted HelloPay kártyádat


ios
andriod


Kapcsolat

Kérdés esetén írj nekünk és
igyekszünk minél előbb válaszolni

Sikeres üzenetküldés!
Sikertelen üzenetküldés!
Elfogadom az Adatkezelés-i szabályzatot.
terminal2