SZOLGÁLTATÁSAINK

Innovatív bankkártya
elfogadási megoldások

megoldásaink

POS/Bankkártya elfogadás

Innovatív bankkártya elfogadási megoldások és eszközök partnereinknek a vendéglátás, rendezvény-szervezés, kereskedelem és  szolgáltatóipar területén. Átlátható árazás, kedvező fenntartás, egyszerű használat kezdeti költségek és hűségidő nélkül!

Innovatív borravaló megoldások

A HelloPay ügyfélterminálok hozzáférést biztosítanak a vendégek számára egyedi borravaló rendszerünkhöz, amely a kiszolgáló személyzettel való közvetlen kommunikáció nélkül is lehetővé teszi a kívánt mértékű borravaló egyszerű meghatározását, és az adott összegnek a számlához történő hozzáadását.

Direkt Borravaló

Szervízdíj + Borravaló

Alap Borravaló Csomag

Direkt Borravaló

Szervízdíj + borravaló

Alap Borravaló Csomag

Direkt Borravaló

Direkt Borravaló

Szervízdíj + borravaló

Szervízdíj + borravaló

Alap Borravaló Csomag

Alap Borravaló Csomag

Csomagajánlataink rendezvényeknek

Teljes és részleges készpénzmentes fizetési megoldások fesztiváloknak és rendezvényeknek  A bankkártya elfogadástól a teljes készpénzmentes működésig kínálunk megoldásokat a rendezvényt megelőző igényfelméréstől, a teljes készpénz logisztikán át, a valós idejű riportokig. Csapatunkra a rendezvény első pillanatától kezdve az utolsóig, mindenben számíthat!

Teljes készpénzmentesítés

Csökkenő tranzakcióra fordított idő? Csökkenő sorok a pultoknál. Biztosítjuk a készpénzáramlás biztonságát, így megakadályozzuk a csalásokat

Részleges készpénzmentesítés

Partnereinknek igény szerint komplex megoldásokat is biztosítunk, biztonságos eszközökkel és kontrollálható adatokat nyújtó pénzügyi ökoszisztémával.

Speciális fesztiválcsomagok

Rendezvényre szabott egyedi ajánlatok a Cooltix jegyértékesítési és beléptető rendszerével együttműködésben. Rendezvénymanagment felsőfokon.

Pincérrendszerek

Könnyű integrálhatóság a piac legfontosabb szereplőivel! NTAK kompatibilis pincérrendszerek, melyek egyszerűen és megbízhatóan működnek a HelloPay fizetési rendszerével. Stratégiai partnereink száma a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan nő.

Partnereink:

WeChat Pay elfogadás

A WeChat Pay elfogadás a kínai turisták számára releváns, megbízható és keresett fizetési megoldás. Bevezetésével egy új ügyfeleket megszólító, bevételnövekedést generáló szolgáltatás érhető el, a bankkártya elfogadásnál megszokott, transzparens elszámolási logika mellett.

Népszerű fizetőeszköz

A kínai turisták 90%-a szívesebben fizet WeChat Pay használatával, mint bármilyen más eszközzel.​​

QR-kód fizetés

A felhasználók megnyitják a WeChat alkalmazást, hogy beolvassák a kódot, megerősítsék az összeget, és a biztonsági ellenőrzések után teljesítsék a fizetést.

MINI-program fizetés​

A felhasználók a WeChat által létrehozott Mini Programban fizetnek a termékekért vagy szolgáltatásokért.

1,2 milliárd felhasználó

Naponta több száz millió felhasználó világszerte. A WeChat Pay Kína egyik legnépszerűbb fizetési módja.​

Határon átnyúló elszámolás

Támogatja a főbb külföldi valuták közötti elszámolást. Az ügyfelek CNY-ban fizetnek, de a tranzakciót EUR-ban egyenlítik ki.

356 milliárd dollár

2025-re a becslések szerint 365 milliárd dollárt tesz majd ki a kínai turisták alkalmazáson belüli költése.

WeChat Mini program

A WeChat idegenforgalmi szolgáltatása, ami az ide utazó kínai turistákat célozza meg.

Kártyakibocsátás

A HelloPay kártya  gyorsabb és biztonságosabb fizetést tesz lehetővé, a mobilhálózatok által gyengén lefedett területeken is alternatívát kínál az offline működésre. A szolgáltatást igénye vevők számára a készpénzmentes működés gyors és kényelmes megoldást biztosít. A felhasznált technológiának köszönhetően az egyik legbiztonságosabb megoldást kínáljuk a piacon. 

01.

Kártya kiváltás és feltöltés a HelloPay ponton

02.

Kártya regisztráció a HelloPay applikációban

03.


Egyérintéses fizetés Hellopay terminálokon

04.

Egyszerűsített elszámolói folyamat

05.


Visszaváltás HelloPay pontokon

HP Kártya

Adatszolgáltatás / reporting

Partnereink admin felületünk segítségével naprakész, pontos információkat kaphatnak a tranzakciókról akár terminálra, pultra vagy üzleti egységre lebontva. 

Támogatás / üzemeltetés

A HelloPay teljeskörű szolgáltatáscsomagjának fontos részét képezi a fesztiválok és rendezvények helyszíni technikai támogatása. Support csapatunk a rendezvény teljes időtartama alatt jelen van és azonnali műszaki támogatást nyújt:

Rendszerintegrátori tanácsadás

A megfelelő végeredmény érdekében partnereink már tervezési fázisától kezdődően igénybe vehetik szaktudásunkat, legyen szó akár tanácsadásról, akár a szóba jövő fizetési eszközök előnyeinek, ellenérveinek vizsgálatáról vagy a koncepciók értékeléséről.  

Adományozás

Abban hiszünk, hogy innovatív rendszereinket használni kell az adománygyűjtés területén is. Olyan megoldásokat mutatunk, amivel a modern kori fizetőeszközökre és adományozó eszközökre fogékony réteget szólítjuk meg.

SMART PARTNER
IN BUSINESS

Innovatív készpénzmentes megoldások

Miben segíthetünk?

Kép1

Fesztiválok és
rendezvények

Kép1

Kereskedelem
(retail)

Kép1

Vendéglátó- és szórakozóhelyek

Kép1

Szolgáltatóipar