Innovatív bankkártya
elfogadási megoldások

Egyszerűen integrálható és bevételnövelő rendszerek

HelloPay kártya és backend rendszer működése

01.

Kártya kiváltás és feltöltés a HelloPay ponton

02.

Regisztráció a HelloPay.hu oldalon

03.


Egyérintéses fizetés HelloPay terminálokon

04.

Egyszerűsített elszámolói folyamat

05.


Visszaváltás HelloPay pontokon

Hellopay Eszközök

Egyedi ÜGYFÉLterminálok

A HelloPay által biztosított terminálok egyedi kialakításuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak a vendéglátó ipari működésre (ütés, por és vízállóak) és 2 az 1-ben megoldást kínálnak a szervezőknek vagy Horeca tulajdonosoknak.

Direkt borravaló felület

Egyedi fejlesztésünknek köszönhetően adó-és járulékmentesen tudjuk eljuttatni a bankkártyás borravalót a felszolgálónak. Az összeg nem kerül be a pénztárgépbe – így árbevételt és ÁFA alapot sem képez.

Médiafelület

Használható médiafelületként programok, események kommunikálására, akár promóciók futtatására is. A nagy kijelzős felület support csapatunk által tölthető fel igény szerinti tartalommal.

Széleskörű bank és hitelkártya elfogadás

A HelloPay terminálok a HelloPay kártyákon kívül alkalmasak a legtöbb kártyatípus elfogadására.

Integrált POS - Pincérrendszerek

Innovatív integrálható rendszereink tovább növelik a tranzakciók gyorsaságát. Horeca egységekben FruitSys, Pink POS, r_Keeper és GTSG integrációnk biztosítják a gyorsabb működést, míg fesztiválkörnyezetben saját fejlesztésű, android alapú duplakijelzős pincérrendszerünk jelenthet akár kétszámjegyű bevételnövekedést.

A termékkínálat akár terminálonként módosítható, a felület az igényekre szabható és a zárás funkciónak köszönhetően napi pontos információk állnak rendelkezésre az adott napi készletfogyásról.

HelloPay Kártya / Karszalag

A HelloPay kártya vagy karszalag nem csak gyorsabb és biztonságosabb fizetést tesz lehetővé, hanem a mobilhálózatok által gyengén lefedett területeken is alternatívát kínál az offline működésre. Az ügyfelek regisztrálhatják kártyájukat, így a kártya elvesztésekor egyenlegük átvezethető egy másik kártyára. 

A felhasznált technológiának köszönhetően az egyik legbiztonságosabb megoldást kínáljuk a piacon. 

A Hellopay kártya és a backend rendszerünk különböző, egyéni igényekre szabható kedvezmény és lojalitás programok kezelésére is alkalmas.A kuponok beváltása történhet a HelloPay terminálokon. A fogyasztók a weboldalunkon követhetik nyomon milyen kuponok állnak a rendelkezésükre.

POS TERMINÁLOK

DESK3500

ICT220

IWL280

MOVE2500

PAX Q92

SMART PARTNER
IN BUSINESS

Innovatív készpénzmentes megoldások

Miben segíthetünk?

Kép1

Fesztiválok és
rendezvények

Kép1

Kereskedelem
(retail)

Kép1

Vendéglátó- és szórakozóhelyek

Kép1

Szolgáltatóipar