Megérkezett a WeChat PAY! 1,2 milliárd felhasználó világszerte

Büszkék vagyunk rá, hogy a világszerte több, mint 1 milliárd aktív felhasználóval rendelkező kínai WeChat Pay elfogadást az OTP Bank és a GateHUB csapatával közösen, 2024. januárjában sikerrel bevezettük a magyar piacra és tettük ezt egyedülálló módon, a WeChat idegenforgalmi platformjával a Mini Programmal közösen.

A WeChat Pay a kínai WeChat mobilalkalmazás digitális fizetési eszköze, mely intelligens és hatékony fizetési megoldást kínál a vásárlók és a kereskedők számára egyaránt. Közel 2 év felkészülés után Magyarországon a WeChat Pay elfogadást a HelloPay DigiWallet elfogadói applikáció felületén kereszül és annak bevezetésével kezdtük meg.

A fizetési forgalom stratégiai partnerünkön, az OTP Bankon keresztül történik. Az applikáció jelenleg android alapú eszközökön érhető el és támogatja a főbb külföldi valuták közötti elszámolást. (Az ügyfelek CNY-ban fizetnek, de a tranzakciót EUR-ban egyenlítik ki.)

Miért olyan fontos a vállalkozások számára, hogy a kínai turistákat is elérjék? 

1.A Kínából érkező turisták a mobilfizetést részesítik előnyben, és 4x nagyobb valószínűséggel vásárolnak, ha adott a QR kódos fizetés lehetősége.

  2. A kínai turisták 90%-a szívesebben fizet WeChat Payel, mint bármi más eszközzel.

  3. Átlagos költésük háromszorosa az európai utazókénak.

  További információkért érdeklődni a sales@hellopay.hu emailcímen, vagy a szolgáltatás platfromját jelentő digiwallet.hu oldalon keresztül lehetséges. 

  Egyéb cikkeink

  Miben segíthetünk?

  Kép1

  Fesztiválok és
  rendezvények

  Kép1

  Kereskedelem
  (retail)

  Kép1

  Vendéglátó- és szórakozóhelyek

  Kép1

  Szolgáltatóipar