DIREKT BORRAVALÓ – Egyedülálló és fair rendszer a HelloPay-től

FAIR BORRAVALÓ RENDSZERT ALKOTTUNK, AMI SZERVÍZDÍJAS HELYEKEN IS KIEMELKEDŐ HATÉKONYSÁGGAL MŰKÖDIK.

A borravaló újragondolása az egyik vezető innovatív megoldás a HelloPay rendszerei között. Egyedülálló, mert a fizetés során egyetlen tranzakcióval direkt a kiszolgáló személyzet privát számlájára kerülhet a borravaló. A rendszer előnyei nemcsak a munkavállalót, hanem a munkáltatót is kedvezően érintik: rendszerünk használatával több pénzt utalunk szerződött partnereink számlájára. Fair megoldás mindenkinek. 

A képen szöveg, embléma, Betűtípus, Grafika látható

Automatikusan generált leírás

ELŐNYEI

  • DIREKT

mivel elkülönítetten kezeli a rendszerünk, költségoptimalizáló megoldás a munkáltatónak

  • MOTIVÁLÓ

direktsége miatt inspiráló bevétel a munkabér mellett a munkavállalónak – megoldást jelent a vendéglátószektorra jellemző munkaerőhiányra és lojalitást ébreszt

  • JOBB EREDMÉNYEK

nő a borravaló adási szándék. Több mint 1000 fős reprezentatív kutatásunk eredményeként bizonyítható, hogy ha a vendég tudja, hogy az általa fizetett borravaló egyből a felszolgáló számlájára kerül, szívesebben adja. Ráadásul sok esetben az átlagosnál magasabb összeget. Így a munkáltató is több pénzt kereshet, mivel egyedi együttműködési modellünk miatt a magasabb bankkártyaforgalom eredménye már a munkáltatónál jelentkezhet. 

CSÚSZKA FELÜLET

egyedi fejlesztésű csúszka felület – egyedi felhasználói élmény

  • ADÓMENTES

a hatályos adóügyi jogszabályoknak megfelelő, PM állásfoglalásba rögzített

kedvező adózású megoldás

  • ÁTLÁTHATÓ ELSZÁMOLÁS

valós idejű adatok felszolgáló szintű értékesítésről

A képen szöveg, Elektronikus eszköz, elektronika, multimédia látható

Automatikusan generált leírás

A HelloPay DIREKT BORRAVALÓ szolgáltatását 25 év vendéglátóipari tapasztalattal terveztük azért, hogy átláthatóságot, igazságosságot és hatékonyságot hozzon a borravalók világába.

Felhasználóbarát, ezért mind az ügyfelek, mind a személyzet élvezheti a készpénzmentes borravalók kényelmét, felesleges adó- és adminisztrációs terhek nélkül. 

A gyors és biztonságos folyamat biztosítja, hogy a személyzet tisztességesen jutalmazva legyen, és a vendégek teljes kontrollt gyakoroljanak tranzakcióik felett.

A magyar szabályozási környezetnek köszönhetően a direkt borravaló nyújtása ezzel a megoldással átlátható, legális, járulékmentes megoldás, ami a piacon megtalálható digitális borravaló megoldásokhoz képest nemcsak a munkavállaló, hanem a munkáltató bevételeit is növelheti. 

HOGYAN? 

Az Szja tv. 1. számú melléklet 4.21. pontja értelmében adómentes a magánszemély által külön jogszabály szerint felszolgálási díj címen megszerzett bevétel, valamint a vendéglátó üzlet felszolgálójaként a fogyasztótól közvetlenül kapott borravaló. A törvény nem azt vizsgálja, hogy készpénzben kapja meg, hanem csak a közvetlenséget, vagyis a direktséget szabályozza. Mi az innovatív, készpénzmentes jövőben hiszünk, ezért digitális folyamatot alkottunk. A vendég fogyasztásához kapcsolódó ellenérték elkülönítése az elszámolási folyamat teljes ideje alatt biztosított és az archivált adatok esetében is fennáll.

A képen személy, ruházat, Emberi arc, fedett pályás látható

Automatikusan generált leírás

A TIP-es gyűjtőhöz képest egyszerűbb megoldás a digitális, direkt borravaló szolgáltatás (HelloPay Zrt. által kínált  fizetési rendszer) alkalmazása, amellyel a fizetés kezdetétől elkülönítetten lehet kezelni a borravalót. Ezzel tudjuk biztosítani a közvetlenséget, vagyis nem a munkáltatón keresztül történik a kifizetés, így a borravaló adómentes jövedelmet jelent a munkavállalók számára.

SZÁMOLJON VELÜNK! 33,5% kontra 20% költség éri meg jobban a cégnek?

A hagyományos, pénztárgépbe, vagy céges számlára érkező borravaló rendszerek után 33,5% munkabérjárulék fizetendő. (Természetesen  az egyes járulékok összege változhat a bejelentés- és a cégforma módjától függően.)

ALAPESETBEN 33,5% KÖLTSÉGE VAN A BORRAVALÓVAL EGY VENDÉGLÁTÓHELYNEK

33,5% adó = 15% személyi jövedelemadó (Szja) + 18,5% társadalombiztosítási járulék (Tb), ebből :

10% nyugdíjjárulék, 7% egészségbiztosítási járulék, 1,5% munkaerőpiaci járulék.

EZZEL SZEMBEN MENNYIBE KERÜL A HELLOPAY DIREKT BORRAVALÓ RENDSZER? 

0% járulékfizetés mellett + 20% + Áfa HelloPay borravaló rendszerhasználati díj

INFORMÁLÓDJON DIREKT BORRAVALÓ RENDSZERÜNKRŐL! 

SZÁMOLJA KI SZAKÉRTŐNKKEL, HOGY MENNYIVEL TÖBB PÉNZT TAKARÍTHAT MEG SZERZŐDÖTT DIREKT BORRAVALÓS PARTNERKÉNT, ADOTT ÉVES BANKKÁRTYA-FORGALOM MELLETT! 

KONTAKT: sales@hellopay.hu

Miben segíthetünk?

Kép1

Fesztiválok és
rendezvények

Kép1

Kereskedelem
(retail)

Kép1

Vendéglátó- és szórakozóhelyek

Kép1

Szolgáltatóipar